CycleYou is in 1994 opgericht door JanWillem Marchal als fa.Fietsplezier in de Elandsstraat 131 te Amsterdam. Vooral de verkoop van gebruikte fietsen en heel veel reparaties vormde de basis activiteiten. De verhuizing naar de Looiersgracht waren het begin van ons eigen merk MEES en de specialisatie in race en vakantiefietsen. Inmiddels al weer jaren actief op de Schellingwouderdijk is CycleYou doorgegroeid als een waar begrip voor deze fietsers.

Je fiets, is een sportief verlengstuk van jezelf. Je wapen als je een berg aanvalt, je trouwe transportmiddel tijdens je reizen. Je fiets en jij maken samen veel mee. Dus moet ‘ie feilloos passen en werken. Dat vertrouw je niet zomaar iemand toe, maar aan iemand die begrijpt wat je fiets voor jou betekent. Dat is CycleYou. Wij maken, meten en sleutelen met passie en plezier.
We helpen je de fiets vinden die bij jou past. We meten exact, maar weten ook dat fietsen emotie is. De maat moet goed zijn, maar ook het gevoel. Onderhoud nemen we graag voor onze rekening, maar we leggen je net zo graag uit hoe je fiets werkt zodat je zelf aan de slag kan.

CycleYou Santos WorldStore
Schellingwouderdijk 339
1023NK Amsterdam
020-6277726
info@cycleyou.nl