Schermafbeelding 2013-11-11 om 14.04.39

In ons Coppi Cafe draait het om koffie. In het cafe komt de Italiaanse wielertraditie tot leven bij de geuren van de beste bonen die we konden vinden, en geloof me, daar doe ik erg mijn best voor. We gebruiken La Tazza d’Oro, een topboon uit Cagliari Sicilie, een echt traditionele Italiaan met een behoorlijke bite en mooie schuimlaag dankzij Robusta en Aribica bonen uit India en midden Amerika. (CostaRica en Guatamala) Onze mensen die de Cimbali machine bedienen zijn opgeleid tot ware barista’s en maken koffie zoals je hem wilt, vers en super lekker. Om 10 uur ’s ochtends kunt u al langskomen voor een kraakverse Espresso. We hebben onze koffie’s naar wielerhelden of naar de beroemde beklimming vernoemd. Voor de fietser in training hebben we verse appeltaart, homebaked cupcakes, fruit, muesli gerechtjes en stroopwafels. Uiteraard hebben we ook watertjes, sapjes en isotone drankjes voor u.

Cycleyou