U wilt een fiets die bij u past, maar ook vakkennis, een klantgerichte houding, degelijke service en nazorg?

Aanschaf nieuwe fiets

Als Santos WorldStore en bouwer van MEES-fietsen verkopen wij u een aangemeten fiets, in de breedste zin van het woord. Alles moet zoveel mogelijk aansluiten aan uw behoeften, model, materiaal, kleurstelling, POSITIE en budget. Wij nemen daar uiteraard de tijd voor en werken uitsluitend op afspraak. (zie winkeltijden) Heel duidelijk hebben wij gekozen voor Santos en ons eigen merk racefiets, MEES.
Uitgangspunt van deze merken is custombuilt, kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Ter aanvulling op deze merken zijn wij dealer van Festka, Stelbel en Ritchey.

Preventief onderhoud – de ReadyRide

Wij geloven in preventief onderhoud. Breng uw fiets, liefst 2 maal per jaar,
voor onderhoud of controle bij ons langs. Zo voorkom je pech als gevolg
van versleten onderdelen. Het regelmatig reinigen en conserveren van uw
frame en onderdelen is zeer belangrijk. Daar hebben wij de’ReadyRide’ bedacht.
Een ReadyRide is een complete beurt. Wij verzorgen de fiets van A tot Z op drie niveaus.
klik op onderhoud voor meer info!

BikeFitting

Een juiste positive op de fiets is key. Een fiets aanschaffen zonder daar inhoudelijk op te zijn ingegaan is bij ons ondenkbaar. Wij voeren intergraal een BikeFitting uit als u een fiets aanschaft.

Informatie – Clinics & toertochten

Als ui net begint met fietsen is het fijn als je een goede begeleiding krijgt.
Regelmatig worden er in onze winkel informatie- of lezing avonden gehouden. De onderwerpen zijn heel divers, onderwerpen die onze raceklanten en/of de vakantiefietsers aanspreken. Zo hebben we o.a. een workshop, Navigeren met je smartphone.
Houd onze AGENDA goed in de gaten.

Koffiehuis Coppi Cafe

Fietsen is voor veel mensen het leukst als je het samen doet. In ons CoppiCafe kunt u afspreken met uw fietsvrienden en genieten van een echt Italiaanse kopje koffie. U kunt bij ons gratis parkeren.
na afloop.