U wilt een fiets die bij u past, maar ook vakkennis, een klantgerichte houding, degelijke service en nazorg, coaching bij trainingen, clinics en een CycleFitting?

Kom naar Cycleyou
Wij verkopen u niet alleen een fiets, wij meten u een fiets aan, in de breedste zin van het woord. Alles moet zoveel mogelijk aansluiten aan uw behoeften. merk, model, materiaal, kleurstelling, POSITIE en budget. Wij nemen daar dus de tijd voor. Ons assortiment is geselecteerd op kwaliteit, functionaliteit en schoonheid. Tevens vinden wij het heel belangrijk dat er vanaf het moment dat u uw nieuwe fiets heeft aangeschaft u er zo veel mogelijk plezier aan beleeft. Daarom organiseren wij, regelmatig clinics, of trainingsbegeleiding van een personal coach. Ook bieden wij de gelegenheid om voor uw trainingsritten met uw fietsvrienden af te spreken in ons COPPI-Café.
Wij willen zoveel mogelijk de fietsbeleving uitdragen en hebben daarvoor een zeer enthousiaste groep mensen rondlopen. U kunt bij ons GRATIS parkeren en we hebben zelfs 2 doucheruimtes voor u beschikbaar.

Aanmeten van de juiste fiets
Kernvraag is: Wat is voor u de beste fiets?

Vaak is dat niet de allerbeste derailleur voor de allerbeste prijs, maar juist als de fiets aanvoelt als een maatpak. Een topfiets voor een ongelofelijk fijne prijs is leuk, maar als u er na twee uur als een krant vanaf stapt is het een mislukt avontuur.
lees info TECHNIEK/SEROTTA CYCLE FITTING.

Verkoop van accessoires
Zowel de vakantiefietser als de racer en de ATB-er hebben specifieke accessoires nodig om zijn liefhebberij op een fijne manier te kunnen beleven. Wij hebben een zeer overzichtelijk aantal merken met daarin een breed aanbod.

Service & Techniek
Wij geloven in preventief onderhoud. Breng uw fiets, liefst 2 maal per jaar,
voor onderhoud of controle bij ons langs. Zo voorkom je pech als gevolg
van versleten onderdelen. Het zelf schoonmaken en goed prepareren van uw
fiets is zeer belangrijk.

CycleFitting
Een juiste positive op de fiets is key. Een fiets aanschaffen zonder daar inhoudelijk op te zijn ingegaan is ondenkbaar. Wij voeren intergraal een CycleFitting uit als u een fiets aanschaft. U kunt ook terecht voor een CycleFitting als u twijfels of pijnklachten heeft en de instellingen van uw huidige fiets wilt verbeteren. (zie CycleFitting.)

Informatie – Clinics & toertochten
Heel belangrijk is een goede begeleiding als u begint met fietsen.
Regelmatig worden er in onze winkel informatie- of lezing avonden gehouden. De onderwerpen zijn heel divers, onderwerpen die onze raceklanten en/of de vakantiefietsers aanspreken. Houd onze AGENDA goed in de gaten.

Koffiehuis Coppi Cafe
Fietsen is voor veel mensen het leukst als je het samen doet. In ons CoppiCafe kunt u afspreken met uw fietsvrienden en genieten van een echt Italiaanse kopje koffie. U kunt bij ons gratis parkeren en douchen
na afloop.