Bij Cycleyou kan zowel de fanatieke wielrenner en de vakantiefietser terecht voor hoogwaardige fietskleding. Wij selecteren onze merken nauwkeurig, zodat voor elk budget en niveau  iets te vinden is. Voor elk merk geldt hetzelfde uitgangspunt, de kleding moet functioneel, hoogwaardig en duurzaam zijn en  zeker ook mooi zijn.

Het is leuk om uit het enorme aanbod de mooiste dingen te selecteren zodat ik mijn klanten blij kan maken met verrassend mooie fietskleding van super kwaliteit, want dat vinden wij bij Cycleyou erg belangrijk.

Bij  Cycleyou kan je vinden wat nodig is om prettig te kunnen fietsen en er goed gesoigneerd uit te zien. Zo heb je bij de verschillende weersomstandigheden in ons land verschillende kledingstukken  nodig. En ook als je bijvoorbeeld in de bergen gaat fietsen zul je misschien weer andere keuzes maken. Wij helpen je graag met een advies op maat, net zoals bij onze fietsen.

ETXEONDO is een Spaans, Baskisch merk dat al sinds 1976 de mooiste fietskleding maakt. Het is een klein familie bedrijf waar een grote passie heerst voor schoonheid en kwaliteit en voor fietsen. Zo letten ze bij Etxeondo heel erg op de perfecte pasvorm door de snit maar ook door de stoffen die ze gebruiken. De vader van de familie en oprichter van het merk, Francisco Rodrigo. komt uit de mode wereld en heeft gewerkt voor merken als Chanel en Dior. Hij heeft er dus, zo kan je wel zeggen, verstand van. Lees meer op www.etxeondo.com.

BLUEONBIKE Paul Sneeboer het brein achter blueOnebike, heeft deze unieke, prachtig, eenvoudige fietskleding ontworpen voor en met de Nederlandse fietser. Ervaring, onderzoek en luisteren naar de doelgroep  staan aan de basis van de eerste collectie om. Het merk wordt stap voor stap verder ontwikkeld met een ongelooflijke passie. Als ex-prof weet Paul als geen ander wat belangrijk is bij fietskleding en hij neemt dan ook alleen genoegen met experts op het gebied van fabrikant, stoffen en zemen.  Het gaat Paul om de details, tijdens het fietsen zal je merken dat deze het verschil maken,  zo ziet een ervaren fietser zo het  voordeel van een waterdicht zakje voor zijn of haar telefoon. Het merino wollen shirt is heerlijk comfortabel maar heeft ook de fijne eigenschap goed vocht af te voeren en het lichaam op de juiste temperatuur te houden.

ADIDAS
Adidas Cycling biedt kleding voor de sportieve én competitieve wielrenner. Met de nieuwe lijn

VAUDE heeft een goede prijs / kwaliteitsverhouding, en heeft super functionele kleding voor de tour / trekking / vakantiefietser.  Daarnaast lopen ze voorop met het produceren op zo ecologisch mogelijke manier, en hebben daar diverse Awards mee gewonnen.

FIZIK Schoenen zijn ware kunstwerken aan uw voeten. Italiaans vakmanschap.  Met een mix van een carbon zool, kangaroo leer en micotex, maken ze een confortabele schoen met perfecte pasvorm.  De R1heeft een thermoplastisch vervormbare zool, waardoor de schoen als gegoten zit.

LAKE Sinds 1982 is Lake toonaangevend op het gebied van fietsschoenen. Lake is een innovatief merk van race-, triatlon-, trekking- en MTB schoenen. Het merk staat bekend om haar vakkundige toepassing van technisch hoogwaardige materialen, wat zeer comfortabele schoenen met een hoge performance oplevert.

De Lake high-end lederen fietsschoenen staan voor comfort, stijl en prestatie. Haar goede reputatie heeft zij te danken aan haar historie vol innovatie. Zo was Lake de eerste met een specifieke MTB schoen, de eerste met een echte winter fietsschoen en de eerste met een thermoplastische carbon zool. De Lake CX402 Kangoeroe lederen fietsschoen is custom fit (Thermoplastisch) en kan volledig om de voet gevormd worden.