Santos

” Santos bouwt Custombuilt fietsen, omdat iedere fietser uniek is. Alleen zo kan Santos beste fiets bouwen, voor jou. Elke Santos wordt opgebouwd door één monteur, met aandacht voor elk detail. De fabriek staat in Nieuw-Vennep, dicht bij huis. We geven om kwaliteit en om persoonlijk contact.
Zo wordt iedere Santos Built for (your) Life.”

Bij CycleYou – SANTOS World Store – kom je binnen in de Santos Wereld. Voor alles wat je over Santos fietsen wilt weten kun je bij ons terecht. We hebben een state of the Art pasfiets en alle kleuren op echte framebuizen. Bij de CycleYou SantosWorldStore kun je naar hartenlust de fietsen testen en vergelijken.

Als dealer van het eerste uur zijn we dé Santos specialist om je te helpen met de juiste informatie en juiste keuze – als je daar geen knoop over kunt doorhakken.

ROHLOFF SPECIALIST
Zo min mogelijk onderhoud, dat is fijn. Dan kan er namelijk zo veel mogelijk gefietst worden. Daarom past Rohloff ook zo goed bij Santis. Santos is de eerste met Rohloff en daar willen ze er voorlopig nog niet vanaf.

Gates BeltDrive
Een Santos met Gates riemaandrijving is schoon, stil en snel. Deze onderhoudsvriendelijke aandrijving hoef je niet te smeren en loopt altijd soepel. Zo heb is er meer tijd om te fietsen.

CUSTOMBUILT
Santos wil de beste fiets bouwen, voor jou. Daarom bouwt Santos voor iedereen een unieke fiets; Custombuilt. Voordat je Santos gebouwd gaat worden, willen we eerst alles van je weten. Met je wensen worden vervolgens de beste onderdelen bij elkaar gezocht. Je kunt alles kiezen. Van frame tot koplamp en van versnellingssysteem tot spatbord (of niet, als je die niet wilt). Wij zorgen voor de Santos kwaliteit. We weten van al onze onderdelen wat ze kunnen, dus vraag ons er gerust naar.