IMG_6929_bewerkt (Custom)

BETROUWBAAR EN FLEXIBEL

Iedereen heeft graag de wind in de rug en dat kan!
Maar een E-bike biedt ook uitkomst als de één sneller is dan de ander. Of als je graag iedere dag naar je werk fietst. Iedereen heeft zijn eigen wensen, nu en in de toekomst. Daarom houden we het graag flexibel.

GoSwissDrive – STILLE TRILLINGSVRIJE MOTOR

Een elektrische Santos is modulair opgebouwd. De accu zit bevestigd op het frame of in de bagagedrager en de betrouwbare GoSwiss motor in het achterwiel. Het elektrificeren van je Santos kan dus nu óf later nog!

Een elektrische Santos wordt uitgerust met Go Swiss motor in het achterwiel. Dit is een stille, trillingsvrije motor, die in al onze fietsen past en waarbij het wiel nog steeds gemakkelijk uit de fiets te halen is.
Voor vakantiefietsers betekent dat, dat je zelf je band kunt vervangen of een willekeurige, plaatselijke fietsenmaker het nodige onderhoud kunt laten doen. De GoSwissDrive motor heeft 5 ondersteunings standen en 3 regeneratieve standen, waarmee hij energie teruglevert aan de accu.

GROTE ACCU, GROTE RADIUS

We leveren een grote accu mee; 555Wh voor de frameaccu en 446Wh voor de drager accu (dames model). De actieradius hangt af van veel factoren. Denk aan tegenwind, rolweerstand, eigen gewicht en de stand waarin je fietst.
We kunnen je wel adviseren, vraag ons er gerust naar.

ONDERHOUDSARME PINION VERSNELLINGSBAK

De GoSwissDrive motor komt in combinatie met een Pinion versnellingsbak of derailleur. De Pinion gearbox heeft 9, 12 of 18 versnellingen en in combinatie met riemaandrijving is onderhoud vrijwel overbodig. We hebben hem in verschillende kleuren, dus combineer erop los.
De riem houden we op spanning met onze riemspanner; een wieltje dat de riem naar boven drukt. Een spanner aan de voorkant van de aandrijving heeft als voordeel dat het achterwiel er nog gemakkelijk uit kan. Verder heeft een Santos met Pinion vaste achterpadden, waardoor het achterwiel altijd recht in de fiets staat.