Santos Travelmaster

DE WERELDFIETSEN VAN SANTOS

Ze kunnen zonder problemen de hele wereld aan. Ze zijn sterk, stabiel en bewezen betrouwbaar. Met een stalen voorvork en gestandaardiseerde onderdelen die wereldwijd verkrijgbaar zijn. Ze laten je niet in de steek, óók niet als je nog ongeveer 583 kilometer bent verwijderd van de eerst volgende fietsenmaker.

HONDERDDUIZEND KILOMETER

Bij Santos hebben we aandachtig geluisterd naar de wensen van onze wereldfietsers. Ze hebben jarenlange ervaring in tientallen landen en vaak met meer dan honderdduizend kilometer op de teller.

Het resultaat is gebundeld in de Santos Travelmaster serie: vakantiefietsen met ontspannen rij- en stuureigenschappen waarop je ook na een lange dag trappen nog lekker zit. Onze Travelmasters zijn opgebouwd met de beste componenten, voor jou. Je kunt namelijk zelf kiezen wat je nodig hebt, wij zorgen voor de kwaliteit. Het zijn vakantiefietsen die ál je bagage kunnen dragen, overal. Neem ze gerust de wijde wereld in!

EEN ECHTE WERELDFIETS

Als vakantiefietser ben je weken, maanden (en soms zelfs jaren) compleet afhankelijk van de betrouwbaarheid van een fiets. Daarom is het belangrijk dat de fiets van je keuze jou nooit in de steek mag laten, of jou beperkingen op gaat leggen. Een vakantiefiets moet je kunnen brengen waar je wilt. Altijd! Dus kies je ervoor de reis van je leven op de aller- allerbeste vakantiefiets te maken.Je kiest een wereldfiets!

BETROUWBARE VAKANTIEFIETSEN

De reis van je leven… op de fiets! Op een fiets kan je naar Tibet, naar Alaska en zelfs naar Ushuaia. In zes weken als moderne pelgrim naar Santiago de Compostela of al mijmerend naar de Noordkaap. De grens van het Oude Romeinse Rijk volgen en langs de Donau via Wenen en Budapest naar de Zwarte Zee rijden. Je kunt ook door Schotland en Denemarken langs de North Sea Cycle Route.

VAKANTIEFIETSEN MET HETZELFDE RIJGEDRAG, BEPAKT OF ONBEPAKT

Wanneer je bedenkt dat het slagen van een fietsvakantie voor het grootste gedeelte afhankelijk is van het plezier tijdens het fietsen dan is het heel belangrijk dat je vakantiefiets niet alleen technisch helemaal in orde moet zijn maar dat hij ook op andere punten helemaal naar je zin is. Álles (ja… dus echt álles) moet kloppen.
Jij moet jezelf er op ‘thuis’ voelen. De zit moet perféct zijn en hij moet gewoon erg lekker fietsen. Want zelfs met vijfentwintig á dertig kilo bagage die je in vier tassen meesleept moet de vakantiefiets nog steeds bijna als vanzelf rijden, zonder dat daar voor ‘gewerkt’ moet worden. En niet alleen het rijgedrag van vakantiefietsen is belangrijk wanneer met bagage wordt gefietst. Het sturen en remmen moet ook helemaal in orde zijn en veilig voelen. De allerbeste vakantiefiets stuurt, met volledige bepakking, direct en trefzeker en spoort perfect. In een afdaling rijden op die plek waar je ogen je naar toe sturen en wanneer je in de remmen knijpt sta je stil waar je stil wilt staan en geen halve meter verder. Ook met een noodstop.
Precies diezelfde eigenschappen moeten vakantiefietsen ook hebben wanneer je de bepakking in de tent op een camping achterlaat en er eens lekker zonder bagage op uit trekt. Dan moet je niet het gevoel krijgen op een fiets met een ander rijgedrag te zitten.