Santos_travel_lite

TOERFIETSEN WAARMEE JE OVERAL KUNT GAAN EN STAAN

Voor fietsers die graag fietstochten maken maar er ook af en toe mee op fietsvakantie willen. Er kunnen voor- en achterdragers op gemonteerd worden en je kunt daar – zonder problemen – twintig, vijfentwintig kilo bagage mee vervoeren.

Wanneer je, op zoek naar een toerfiets, bij een Santos Dealer binnenstapt zal hij je vervolgens vragen wat je precies met je fiets wil gaan doen: Wat zijn je plannen? Waar wil je met je nieuwe fiets naar toe? Zoek je een fiets om er op zondagmiddag mee over de hei te fietsen of wil je er ook af en toe een paar dagen mee weg. En wil je dan kampeerspullen mee of maak je gebruik van pensionnetjes en Vrienden op de Fiets? Wil je ook op de fiets naar je werk? En je wilt ook, met fietstassen er aan, op vakantie? Een rondje IJsselmeer? Naar Santiago de Compostella?

Gelukkig zijn alle Santos Dealers vakmensen die je bij zo’n keuze van het juiste advies voorzien en is er in de Santos Trekking Series voldoende keuze om een fiets te vinden die op alle wensen aansluit. In de Trekking series vind je namelijk drie fietsen die elkaar op verschillende punten overlappen maar die toch elk een eigen toepassing hebben.

TOURFIETSEN VOOR ELK DOEL

Naar de Veluwe of naar je werk, het kan allemaal.
De Trekking is het type fiets dat een aantal jaren geleden nog als ‘hybride’ werd omschreven, maar dan wel van Santos-kwaliteit.
De Trekking Lite is de sport-coupé onder de fietsen. Ontworpen om, zonder overbodige ballast, lekker vlot mee te fietsen. Een echt sportieve woon-werkverkeer fiets waar je één tas aan kunt hangen met daarin alleen je laptop, regenpak en lunchpakket. Geen fiets voor tantes. Maar wel een fiets waarmee snel door de stad komt of heerlijk een middag mee op pad gaat voor een pittige fietstocht. Uitwaaien op een polderdijk. De Trekking Lite wil ook graag mee op vakantie… op de Twinny-load! Een echte plezierfiets!

TOURFIETSEN STANDAARD MET MAGURA HYDRAULISCHE REMMEN

Drie verschillende fietsen die elk in dames- en herenuitvoering leverbaar zijn en allemaal met de Customizer, geheel naar eigen wens op te bouwen. Alle modellen worden standaard voorzien van een goudkleurige ketting en hydraulische Magura remmen. De handgemaakte Santos wielen worden gebouwd met DT spaken en DT Prolock spaaknippels. Deze spaaknippels bevatten kleine lijmbolletjes die open knappen wanneer de spaak op eindspanning gebracht wordt. Op die manier zullen de wielen altijd op de juiste spanning blijven.

En net als alle andere Santos fietsen worden ook de modellen uit de Trekking Serie volledig naar wens opgebouwd volgens de keuzes die je in het custom gedeelte van deze website maakt. Of het nou gaat om het model van het stuur, de kwaliteit van de onderdelen of de kleur, je bepaalt zelf waarmee wij de fiets opbouwen.