Santos PLUS+ Concept

Santos PLUS concept

Twee wiel en banden-maten – 27.5 en 28 inch

Twee wielmaten in één fiets, zonder concessies. Van dedicated vakantiefiets tot snel woon-werk exemplaar. Maximale sterkte en comfort op reis, minimaal functioneel gewicht en veel snelheid bij thuiskomst. Dat maakt de Santos met een Plus+ een wéreldfiets, ook voor thuis.

Met het Santos Plus+ concept kun je gemakkelijk je wielen wisselen. Rij het hele jaar op snelle wielen naar je werk en huur voor je vakantie een set comfortabele, sterke XL vakantiewielen. De dealer bouwt je fiets om en Santos zorgt dat je huurwielen in topconditie zijn. Zo kun je zorgeloos op reis.

Santos PLUS concept

 


De TravelLite+ en de  Travelmaster 3+ zijn in essentie een krachtige, comfortabele vakantiefiets. De rest van het jaar gebruik je hem als snel woon- werk exemplaar. Bij ons kun je de passende wielen huren.

1

Kies een Santos met een +  en met de wielen waarmee je het meeste denkt te gaan rijden. Je kiest bijvoorbeeld snelle, 28 inch sportwielen, waar je het hele jaar mee naar je werk kunt of iets sterkere voor toertochten in de omgeving.

2

Plan een vakantie naar Frankrijk, Kirgistan of Argentinië, wat je wilt. Je belt ons en maakt een afspraak. Wij wisselen je snelle sportwielen om voor comfortabele Santos XL vakantiewielen. Zo heb je maximale sterkte en comfort op reis.

3

Huur de wielen voor een bepaalde periode. Spreek af wanneer je terug bent en vraag eventueel ook om de rest van je fiets na te lopen. Ik doe het nodige onderhoud zodat je zorgeloos op reis kunt.

4

Je krijgt een verzekering. In ruil voor de huur krijg je zekerheid. Wat er ook met de wielen gebeurt, je kunt ze zonder extra kosten retourneren. Alleen lusten, geen lasten.*

5

Na je vakantie worden je eigen wielen teruggezet en kun je weer snel naar je werk, door de stad of naar de supermarkt

 

PLUS concept


Comfortabele en sterke XL vakantiewielen

De Santos XL vakantiewielen zijn ideaal voor prachtige onverharde wegen in Noorwegen, de kasseien in een klein Frans dorpje of een zandweg in Zuid-Amerika: comfortabel én sterk. Een 27,5 inch, 62 mm band heeft een grote luchtkamer, die je met minder luchtdruk kunt rijden. Dat rolt gemakkelijk over obstakels en voelt lekker comfortabel. De velg is kleiner dan 28 inch en extra breed. Dat maakt het wiel sterker.