De E-Bike

CycleYou is Santos PowerSerie Specialist.

De elektrische fiets is niet meer weg te denken uit het huidige fietsaanbod en is wat mij betreft een geweldige aanvulling op de traditionele fiets.
Het biedt vele extra mogelijkheden, maakt bijvoorbeeld fietstochten die men niet meer voor mogelijk hield, mogelijk. Daarnaast kan het voor velen een serieus alternatief zijn voor de auto.
Een E-bike heeft een traditionele mechanische kant (de fiets) en een elektronische, die u, voor aankoop, beide onafhankelijk zou moeten beoordelen. In mijn visie moet een E-bike ook zonder ondersteuning goed fietsen en moet het motor-systeem betrouwbaar zijn. Ik kies er voor dit zelf in de hand te houden door alleen E-bikes te verkopen van mijn eigen merk MEES en van Santos. Ik heb (volledige) invloed op de (mechanische) fiets, en heb een zeer kort lijntje met de leverancier van de motor-systemen. Zo kan ik u, bij eventuele storingen, zeer snel van dienst zijn.
De E-bikes (PowerSerie) van Santos zijn de absolute top. Met een Santos E-bike heeft ook de vakantiefietser of de dagelijks fietsende woon/werker de ideale fiets met ondersteuning. (Pinion/GatesBelt) Het GoSwiss motor-systeem, welke Santos gebruikt, kan ook later worden ingebouwd. De Nieuwe P+us-modellen zijn hiervoor het meest geschikt gemaakt. Santos kiest heel overtuigd om niets in het frame te integreren. Dat maakt onderhoud of reparaties eenvoudig
(onderweg) en zullen ontwikkelingen van bijvoorbeeld een veel kleinere accu, probleemloos op een Santos kunnen worden toegepast.

Wij hebben de volgende test-fietsen voor u klaar staan:

Santos TravelLite+ – herenmodel – Pinion C1.12
Santos TravelLite+ – damesmodel – Pinion C1.12
Santos TravelMaster 3+ – herenmodel – Pinion C1.12
Santos TravelMaster 3+ – herenmodel – Derailleur versie
Santos Trekking – dames -lage instap model – Derailleur versie
Santos TravelMaster2.9 – Pinion P1.18